Ρεθυμνο Η ανάγκη μας να αποδράσουμε από την καθημερινότητα

Η ανάγκη μας να αποδράσουμε από την καθημερινότητα, η αγάπη μας για τη φύση και τα 4Χ4 ήταν αυτά που μας οδήγησαν στη δημιουργία του Μηχανοκίνητου Αθλητικού Ρεθεμνιώτικου Συλλόγου, Μ.Α.Ρ.Σ.

Από το 2006 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, δραστηριοποιείται στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού πραγματοποιώντας τουλάχιστον δύο αγώνες το χρόνο στο Ρέθυμνο και συμμετέχοντας και σε αγώνες πανελληνίου επιπέδου όπως στην Εύβοια, στην Πάτρα, στο Ναύπλιο, στον Έβρο και στα Χανιά.

Αποτελείται από 56 μέλη μέχρι στιγμής και μέλος μας μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε, ακόμα και αν δεν έχει όχημα 4Χ4. Το μόνο που χρειάζεται είναι η αγάπη του για τη φύση.

Ως σύλλογος πραγματοποιούμε διάφορες εκδρομές σε περιοχές της Κρήτης και παρέα με τις οικογένειές μας, μέσω των απίστευτων διαδρομών που διανύουμε, γνωρίζουμε ένα άλλο κομμάτι της Κρήτης, που δεν είναι και τόσο εύκολα προσβάσιμο.

Για το λόγο αυτό, καλούμε όσους θέλουν να μας γνωρίσουν από κοντά, να μας ακολουθήσουν σε αυτές τις όμορφες διαδρομές μας και να γνωρίσουμε όλη μαζί μια άλλη Κρήτη.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το σύλλογο και τη δράση μας στο www.mars4x4.gr ή να μας στείλετε email στο info@mars4x4.gr.

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας και ακολουθήστε μας στο www.facebook.com/mars4x4  και στο www.youtube.com/user/mars4x4

Share on Social Media

Crete

RETHYMNO THL SOS

National Emergency Aid Centre 166

Emergency Response Team       100

TAXI +030 28310 74400

Maps

Rethymno

Ρεθυμνο Η ανάγκη μας να αποδράσουμε από την καθημερινότητα
(UA-88988814-1)