Για γρήγορη καιάμεση ενημέρωση

 

ζωντανά σκορ και αποτελέσματα 

div style="position:relative;width:391px"> www.mmproduction.gr

 

 

 

 

 

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ

 

Η Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε τις Παραθαλάσσιες Ευρωπαϊκές Περιφέρειες στο Συνέδριο για τη χρήση των Βυθομετρικών Δεδομένων, που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο (Βρυξέλλες).

Το συνέδριο οργανώθηκε από τη μεγαλύτερη Διακομματική Ομάδα των Ευρωβουλευτών «SEARICA», που ασχολείται με τη Θάλασσα, τους Ποταμούς, τα Νησιά και τις Παραθαλάσσιες Περιοχές σε συνεργασία με τη CRPM -τη Διάσκεψη των Ευρωπαϊκών Παραθαλάσσιων και Νησιωτικών Περιφερειών- και  παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του μεγάλου Ευρωπαϊκού Προγράμματος «COASTALMAPPING» για τη χαρτογράφηση των ακτών της Ευρώπης και την δημιουργία βυθομετρικών δεδομένων.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Αλεξάκης ως Αντιπρόεδρος της CRPM (και αρμόδιος για τα θαλάσσια θέματα), αναφέρθηκε στην εποικοδομητική χρήση των βυθομετρικών δεδομένων από τις Ευρωπαϊκές Περιφέρειες, για ποικίλες  περιπτώσεις όπως: ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός, η διάβρωση των ακτών, η αλιεία, οι ιχθυοκαλλιέργειες, ο αλιευτικός τουρισμός, οι πλατφόρμες εξόρυξης, οι ενάλιες αρχαιότητες, τα θαλάσσια ρήγματα, η προστασία των μεσογειακών περιοχών  με το ενδημικό είδος Posidoniaoceanica, η πόντιση καλωδίων και ενεργειακών αγωγών.

Ανέφερε επίσης σχετικές δράσεις που έχει υλοποιήσει η Περιφέρεια Κρήτης για την παραγωγή και αξιοποίηση των βυθομετρικών δεδομένων, σε συνεργασία με το ΕΛΚΕΘΕ, το ΙΤΕ και άλλους ερευνητικούς φορείς.

Ο Γιώργος Αλεξάκης πρότεινε μάλιστα τη δημιουργία μιας «Επιστημονικής Γαλάζιας Τράπεζας Δεδομένων για τη Θάλασσα», όπου όλοι οι αρμόδιοι φορείς θα ανταλλάσσουν δεδομένα, ώστε να εξασφαλιστεί η δημόσια πρόσβαση σε αυτά (opendata).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                       Ηράκλειο 8/2/2017                                                                                                                      

                                                                                                                                                ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

 

 

Όγδοη διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ με την μέριμνα Περιφέρειας Κρήτης και Δήμων

 

Η όγδοη διανομή προϊόντων (νωπό κοτόπουλο, πορτοκάλια, λάχανα) του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) που θα διατεθεί στους φορείς που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί από τη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης.

Η διανομή για τα οπωροκηπευτικάθα γίνει  τη Δευτέρα 13/2/2017 για τους Δήμους και εταίρους της ενδοχώρας (Δήμος Φαιστού, Γόρτυνας, Αρχανών, Μινώα, Βιάννου, Χερσονήσου, Σύλλογος Τριτέκνων Ηρακλείου και Σύλλογος ΑμΕΑ Ηρακλείου) και την Τρίτη 14/2/2017 για το Δήμο Ηρακλείου και Μαλεβιζίου.

Η διανομή για τα κοτόπουλα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/2/2017 στους Δήμους Ηρακλείου (εντός της πόλης), Βιάννου, Χερσονήσου, Αρχανών Αστερουσίων, Μινώα Φαιστού, Συλλόγους Τριτέκνων Ηρακλείου και ΑμΕΑ και την Πέμπτη 16/2/2017 στους Δήμους Γόρτυνας, Μαλεβιζίου και στις κοινότητες Δαφνές, Κυπαρίσσι, Ασίτες.

Για τις άλλες Περιφερειακές Ενότητες (Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων) τη Δευτέρα 20/2/2017 θα πραγματοποιηθεί η διανομή για τα οπωροκηπευτικά και την Τετάρτη 22/2/2017 η διανομή για το νωπό κοτόπουλο.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής είναι οι τελικοί δικαιούχοι που έχουν υποβάλει αίτηση μέσω ΗΔΙΚΑ. Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν από τους Δήμους και τους Φορείς Εταίρους με ατομικό μήνυμα ή τηλεφώνημα για την παραλαβή των προϊόντων από τα σημεία διανομής των φορέων που έχουν καταταγεί και παραλαμβάνουν τα προϊόντα μέχρι τώρα.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς στους ωφελούμενους αμέσως μετά την παραλαβή τους και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν όλους τους δικαιούχους για την παραλαβή τους.

 Για περισσότερες πληροφορίες, οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στον εταίρο που έχουν ορίσει μέσω της αίτησής τους για την παραλαβή των προϊόντων.

 

 

 

 ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ                      Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με 45 μικρούς αλλά ευαισθητοποιημένους πολίτες γέμισε σήμερα η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου. Οι μαθητές της ΣΤ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αδελε, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, κ. Λίτινα Ματθαίο κα Λάζαρη Δέσποινα και κα Κωστάμη Αντιγόνη, «κατέλαβαν» με αποφασιστικότητα αλλά και ευγένεια, τα έδρανα του ΔΣ αναλαμβάνοντας ρόλο δημοτικών συμβούλων  με απορίες, άποψη και προτάσεις.

Τα παιδιά και τους δασκάλους, υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Μαρινάκης Γιώργης, ο Αντιδήμαρχος  Παιδείας κ. Γεωργαλής Γιώργος και ο εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού Δημ. Σύμβουλο κ. Λαχνιδάκης Δημήτρης.

Ο κ. Γεωργαλής συζήτησε με τα παιδιά θέματα υποδομών του σχολείου τους, άκουσε τα αιτήματά τους και τα ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις εξωραϊσμού  που έχει ο Δήμος στο δημοτικό Αδελε (κατασκευή σκέπαστρου, βελτίωση εξωτερικού γηπέδου μπάσκετ, βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, επέκταση τουαλετών, φωτισμό σχολείου, διαμόρφωση ευρύτερου περιβάλλοντος χώρου). Επιπλέον, κατατόπισε  τους μικρούς συμπολίτες για την εν γένει λειτουργία του Δήμου και τις αρμοδιότητες του Τμήματος Παιδείας, διαβεβαιώνοντα τους ότι τόσο το αρμόδιο  Τμήμα Παιδείας όσο και όλες οι δημοτικές υπηρεσίες, είναι στη διάθεση τους για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στη σχολική τους κοινότητα.  

Ο κ. Λαχνιδάκης  συζήτησε με τα παιδιά για τον Αθλητισμό, ζήτησε τη γνώμη τους στο πλαίσιο του δια ζώσης διαλόγου που αναπτύχθηκε αλλά και  μέσω ενός ερωτηματολογίου που συνέταξε το Τμήμα Αθλητισμού και διανεμήθηκε στα παιδιά προκειμένου να «χαρτογραφηθούν» τα ενδιαφέροντα των δημοτών σε ότι αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες. Προέτρεψε τα παιδιά ν’ ασχολούνται με τον αθλητισμό και προσέχουν τη διατροφή και την υγεία τους.      

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνου αφιέρωσε στα παιδιά όσο χρόνο χρειάστηκε η ωραία συνεργασία που είχε μαζί τους. Επέμεινε στην αναφορά του στην αξία της γνώσης, μίλησαν για τη λογοτεχνία, τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας, τη δύναμή της  και τη συνέχεια της στο χρόνο,   και συνέστησε στα παιδιά να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, διαβάζοντας εξωσχολικά βιβλία και παίζοντας στη φύση με τους φίλους τους.  

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο Δήμαρχος στην επικοινωνία του με τα παιδιά, στην ορθή χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας (διαδίκτυο,  τηλεόραση, κινητά τηλέφωνα) επισημαίνοντας τους κινδύνους που εγκυμονεί η αλόγιστη χρήση τους στην ψυχική, διανοητική αλλά και βιολογική υγεία των παιδιών. 

Ένα θέμα για το οποίο τα παιδιά  απέδειξαν ότι είναι ήδη ευαισθητοποιημένα, αφού, με τη συμπαράσταση και καθοδήγηση των δασκάλων τους, συμμετέχουν σε μία ευρεία Ομάδα εργασίας και δημιουργικότητας, τα «Μικρά Μολύβια», στην οποία συνεργάζονται 12 σχολεία του Ρεθύμνου, μεταξύ αυτών και το Δημοτικό Σχολείο Αδελε όπου  μελετούν, κάθε χρόνο, μία θεματική – η φετινή έχει τον ευφυή τίτλο «Χαμένοι στη σύνδεση..» και αφορά προφανώς τη σχέση των παιδιών με τη σύγχρονη  τεχνολογία - με στόχο την έκδοση των αποτελεσμάτων της μελέτης τους σε βιβλιαράκι.     

Τέλος, ο Δήμαρχος απάντησε στις ερωτήσεις που είχαν προετοιμάσει τα παιδιά που ήταν προσωπικές (αν του αρέσει που είναι Δήμαρχος, πως το αποφάσισε, πόσα χρόνια ασκεί αυτά τα καθήκοντα, αν έχει δυσκολίες ) αλλά και θεσμικές  (αν έχει καλούς συνεργάτες, πως τους επέλεξε, πόσοι εργάζονται για τα θέματα του Δήμου κ.α) 

Η ευπρέπεια που χαρακτήρισε την παραμονή των παιδιών στο Δημαρχείο, η ποιότητα των ερωτήσεων που απηύθυναν και η εν γένει ευγενική συμπεριφορά τους, επιβεβαιώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη εκπαιδευτική  κοινότητα    του Δημοτικού Σχολείου Αδελε.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

  Ένας νέος ιός κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο Facebook όπου ο χρήστης παραλαμβάνει ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος...

ΙΟΣ FACEBOOK 

Ο νέος ιός φαίνεται πως μοιάζει πολύ με άλλους που έχουν «χτυπήσει» στο παρελθόν, καθώς όταν πλέον έχει μολύνει κάποιον χρήστη, στέλνει μήνυμα σε όλες τις επαφές του μια φωτογραφία παροτρύνοντας να πατήσουν πάνω στο link για να κατεβάσουν μία εφαρμογή για να μπορέσουν να την ανοίξουν. μεταδίδεται μέσω προσωπικών μηνυμάτων που στέλνουν οι χρήστες

Αφαίρεση ιού στον GoogleChrome

Αν χρησιμοποιούμε τον Chrome, γράφουμε στη μπάρα των διευθύνσεων chrome://extensions

Η επέκταση FlashPlayer 2.0 είναι ο ιός facebook.

Κάνουμε κλικ στον κάδο αχρήστων για να την αφαιρέσουμε.

Αν κάποιος έχει κολλήσει από τον ιό θα πρέπει άμεσα να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης του
Αφαίρεση αρχείων ιού facebook

Αφού ολοκληρώσαμε τις παραπάνω διαδικασίες, κάνουμε επανεκκίνηση στον υπολογιστή μας.

Μόλις ανοίξει ξανά, πηγαίνουμε στο δίσκο c: και διαγράφουμε το φάκελο "MyFolderakis".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ενισχυμένος ο τουρισμός στη Κρήτη σύμφωνα με τα στοιχεία από την διεθνή έκθεση τουρισμού «SalonDesVacances 2017» στις Βρυξέλλες

 

Με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Κρήτης ως ιδανικού, ποιοτικού και ασφαλούς προορισμού διακοπών, η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην 59η διεθνή έκθεση τουρισμού «SalonDesVacances», η οποία διοργανώθηκε το περασμένο τριήμερο στις Βρυξέλλες και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες του είδους στην Ευρώπη.

Στην έκθεση συμμετείχαν 800 περίπου εκθέτες από 50 προορισμούς, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών κυμάνθηκε στα περσινά επίπεδα, περί τις 120.000, μολονότι η έκθεση διήρκησε μία ημέρα λιγότερο σε σχέση με το 2016, ακολουθώντας την τάση άλλων μεγάλων εκθέσεων όπως η έκθεση της Μόσχας (MITT) και του Λονδίνου (WTM).

Στο πλαίσιο της έκθεσης επιβεβαιώθηκε η αυξητική τάση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες όσον αφορά στις κρατήσεις για την Ελλάδα – που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των Βέλγων – γενικά και την Κρήτη ειδικότερα, με μία σημαντική αύξηση της τάξης του 24% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2016. Η Κρήτη εξακολουθεί να παραμένει αγαπημένος προορισμός των Βέλγων τουριστών, όπως διαπιστώθηκε και από το σύνολο των αφίξεων στα αεροδρόμια του Ηρακλείου και των Χανίων για το 2016, καταλαμβάνοντας θέση στο topten των διεθνών αφίξεων ανά χώρα προέλευσης και στα δυο αεροδρόμια.

«Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης αποτέλεσε καθημερινά πόλο έλξης τούρ οπερέιτορ, μεγάλων τουριστικών οργανισμών, αξιωματούχων, φορέων του τουρισμού, δημοσιογράφων και εκατοντάδων επισκεπτών όπου ενημερώνονταν για την Κρήτη και παράλληλα ένιωθαν την Κρητική παραδοσιακή φιλοξενία» δήλωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Κρήτης μαζί με τα στελέχη της Περιφέρειας Ελένη Βουγιουκαλάκη και Εύα Νεράτζη.

Η εικόνα της Περιφέρειας Κρήτης, όπως πρόσθεσε ο κ. Κεφαλογιάννης, «ήταν εξαιρετική, και επιτυχής προετοιμάζοντας μια αισιόδοξη καλοκαιρινή σεζόν για το νησί μας. Η φετινή σεζόν, σύμφωνα με τα στοιχεία αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερη σε σύγκριση με την περυσινή τουριστική περίοδο». Παράλληλα ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άψογη παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης στη διεθνή έκθεση τουρισμού, ενώ συνεχάρη τα στελέχη της Περιφέρειας για την οργάνωση-λειτουργία του περιπτέρου.

Οι Βέλγοι, όπως έγινε γνωστό δαπανούν το χρόνο περίπου 9 δις ευρώ για τα ταξίδια τους με μέσο κόστος 650€/ταξίδι (σύμφωνα με έρευνα του Συνδέσμου Βέλγων Ταξιδιωτικών Πρακτόρων - ABTO) και συγκαταλέγονται στις πρώτες θέσεις όσον αφορά στα έσοδα/διανυκτέρευση των εισερχόμενων ταξιδιωτών στην Ελλάδα. Επιλέγουν την Κρήτη ως τον ιδανικό προορισμό διακοπών για ήλιο και θάλασσα αλλά και για τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τη φύση, όπως διαπιστώθηκε από το πλήθος επισκεπτών στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης,που ενημερώθηκαν εμπεριστατωμένα από τα στελέχη της Περιφέρειας και την επαγγελματία ξεναγό Πιερράκου Αμαλία. Στους επισκέπτες διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό από τη νέα τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία για ακόμα μία φορά αποκόμισε διθυραμβικά σχόλια, ενώ παράλληλα πήραν μία μικρή γεύση από την απαράμιλλη κρητική φιλοξενία και τα ποιοτικά προϊόντα της κρητικής γης.

Στην έκθεση συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία του Βελγίου όπως NeckermannThomasCook, TUIJetairTravel, SunjetsDirect, Corendon Beltur Voyages κλπ.

Ως συνεκθέτες του ΕΟΤ συμμετείχαν o Δήμος Βόλου, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Επιχειρηματιών Κάμπιγκ, καθώς και μεγάλες ελληνικές ξενοδοχειακές αλυσίδες.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκαν η Πρέσβης της Ελλάδας στο Βέλγιο κα Ελευθερία Γαλαθιανάκη (με καταγωγή από τα Χανιά), στελέχη του ταξιδιωτικού οργανισμού Thomas Cook Belgium καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην τουριστική αγορά του Βελγίου. 

 

 

 

 

σας κοινοποιούμε τις διατάξεις του Α’ 65 του Ν 4446/2016 περί κοινοποίησης της δυνατότητας αποδοχής ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής:

«Οι δικαιούχοι πληρωμής, οι οποίοι αποδέχονται κάρτες πληρωμών ενημερώνουν τους καταναλωτές σχετικά με την αποδοχή καρτών και μέσων πληρωμής του συστήματος καρτών πληρωμής, με σαφή τρόπο που δεν επιδέχεται παρερμηνείας. Οι πληροφορίες αυτές πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς στην είσοδο του καταστήματος και στο ταμείο.»

Για το ποιοι επαγγελματίες είναι υποχρεωμένοι να έχουν pos στην επιχείρηση τους δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα και αναμένεται υπουργική απόφαση

Όσοι δε διαθέτουν ακόμα POS καλό θα ήταν να το αναφέρουν. Δείτε σχετικά παραδείγματα για το πως μπορεί να γίνει αυτό εδώ: 
https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/33378

 Live στις 15:30 «Επί της ουσίας»: Συζήτηση για το νέο ασφαλιστικό

Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/33424

 

Η ωριαία εκπομπή του Taxheaven WebTV

Live συζήτηση για το νέο ασφαλιστικό με τον Δημήτριο Μπούρλο. Συντονίζουν οι Κωνσταντίνος Γραβιάς και Νικόλαος Καραδημήτρης.

(Μπορείτε να δείτε την εκπομπή και απευθείας από το κανάλι του Taxheaven στο Youtube)Πηγή: Taxheaven © 

Ν.ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Η κοπή της πίτας  του ομίλου επιχειρήσεων Gerakari Lamasat  ...

δείτε το βίντεο...

...ιδιοκτησίας

του κυρίου Γιάννη Γενεράλη 

Κρήτη Αμάρι Γερακάρι 

Ιανουαρίου 15 2017

έρχεται ο αδελφός της Αριάδνη

,...στην Κρήτη !!! ο Βίκτωρ...διαφορετικές συμπεριφορές.αυτός φέρνει νοτιά πολύ βροχή χαμηλές θερμοκρασίες .....Δείτε την πρόγνωση του καιρού

Χιόνια, χαλάζι Ρεθύμνο

στα xιόνια-Διαδρομή

την πορεία του χιονιά ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ  Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί 

από Κρήτη Αμάρι  Γερακάρι …. στο Ρέθυμνο

 Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

 

 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Συμβαίνει τώρα

Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση 

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 Ρεθυμνο 

η επόμενη μέρα  

Τι άφησε πίσω του το πρώτο κύμα» του χιονιά

Προσοχή στις μετακινήσεις ...από και προς το Ρεθυμνο 

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΡΜΟΥΛΗ μέχρι  στους ΑΡΜΕΝΟΥΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ .  

 

 

!!! και για όσους ανεβείτε Στα χιόνια χωρίς αλυσίδες, να σάς θυμίσουμε ότι προχωράμε με ταχύτητα σταθερή.- ! και χρησιμοποιήστε Πρώτη Και Δευτέρα (Ταχύτητα) . .Δεν πατάμε φρένο στον χιονισμένο δρόμο και αν χρειαστεί να θυμόμαστε ότι το αυτοκίνητο μάλλον θα γλιστρήσει . !!! Αν η ροδες τού αυτοκινήτου κολλήσουν στο χιόνι τότε χρησιμοποιήστε τα χαλάκια τού οδηγού και τού συνοδηγού, βάζοντάς τα στης ροδες πού έχουν κολλήσει στο χιόνι. Το ντεπόζιτο τού αυτοκινήτου γεμάτο...γιατί μπορεί να χρειαστεί να μείνετε πολύ ώρα μέσα στο αυτοκίνητο και η θέρμανση απαραίτητη. Δεν μιλάμε στο κινητό η μουσική στην καμπίνα σε χαμηλή ένταση και τα δύο χέρια στο τιμόνι Και μην ξεχνάτε ζώνες και τα παιδιά στο πίσω κάθισμα!!!!!!! .Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο και ότι και αν κάνετε να περάσετε σούπερ !!! Καλή Χρονιά!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

Κυριακή 8/01/2017

ΡΕΘΥΜΝΟ

προσοχή  Ο χιονιάς σαρώνει..!!! Κρήτη

με το όνομα «Αριάδνη» 

άνεμοι και χιόνια σε ορεινές περιοχές  Ο χιονιάς σαρώνει  …όπου τα χιόνια έφτασαν μέχρι τη θάλασσα!  επικίνδυνες οι μετακινήσεις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες παγώνει αμέσως το χιόνι  Δείτε  διαδρομή από Γερακάρι, ...προς το Ρέθυμνο, ..

Alexader hotel

 

 

 

απίστευτη φωτογραφία από το Φράγμα των Ποταμών

 

 

Ο καιρός τα Φώτα: Στα λευκά…Κρήτη
Επί ποδός βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός, καθώς σε λίγες ώρες ...
kαι την Κρήτη. Χιονοπτώσεις από το βράδυ και σε πεδινές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και της βόρειας Θεσσαλίας. Θυελλώδεις άνεμοι 7 με 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία από το απόγευμα θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.

Δείτε περισσότερα

 

 

 

Πέμπτη   29
Δεκεμβρίου 2016 

Ξεκίνησε ο χιονιάς στην Κρήτη

Συμβαίνει τώρα! Δείτε τις Φωτογραφίες στο Γερακάρι της Κρήτης ... Στην περιοχή δουλεύουν εντατικάεκχιονιστικά μηχανήματα ...

Εδώ και καιρό σκέφτεστε πως θα θέλατε ο νέος χρόνος να σας βρει σε ένα χιονισμένο τοπίο,

Alexander Hotel 

Το τελευταίο βράδυ του χρόνου όσοι βρεθούν εκεί θα απολαύσουν ..

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις και Νέα σήμερα. Δείτε επίσης... 

Κάνε κλικ εδώ ...Ειδήσεις Κάνε κλικ εδώ ...Ειδήσεις

Share on Social Media

Summer 2017

(UA-88988814-1)